Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Statie de neutralizare
1 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Statie de tratare ape reziduale a apelor uzate generate din linia de galvanizare .
Statia de neutralizare functioneaza atat in regim automat cat si in regim manual ( condusa de operator). Functionarea automata fiind condusa de un PLC prevazut cu interfata comenzi display ecran           ( touchscreen), soft comanda functionare statie si automat de proces Mitsubishi sau Siemens ( de ultima generatie), acestea comandind si monitorizind functionarea controlerelor si transmitterelor  de pH si ORP ( redox) de inalta tehnologie marca JUMO si Hannah Instruments.
Automatizarea statiei este astfel executata astfel incit sa permita operatorului statiei sa introduca si sa modifice parametri de functionare ai statiei dupa necesitati, cit si sa functioneze modular in automat. Astfel daca operatorul doreste sa conduca in manual o anumita etapa de neutralizare a statiei, automatizarea poate permite functionarea acelei operatii( modul) in manual ( condusa de operator) restul functionarii statiei raminind in automat. Totodata statia poate functiona integral in manual la cerinta operatorului.
Dupa stabilirea parametrilor de functionare ai statiei, operatorul nu mai are grija decit sa asigure plinul vaselor de stocare agenti de neutralizare si curatarea filtrului presa .
Din Gura in Gura